Carsten Lyng

Jeg sætter en ære i at yde kompetent, professionel og grundig vejledning, og jeg brænder for at udtrykke mig kreativt enten ved at tatovere, tegne eller male. Så langt tilbage som jeg kan huske, at jeg har kunnet holde om en blyant, har jeg haft en naturlig glæde og lyst ved, at bruge den som redskab til, at overføre det visuelle fra min fantasi over på et stykke papir. Blyanten har en særlig magt og kraft til at vække og virkeliggøre noget visuelt fra tanken til noget fysisk i verdenen. I mit arbejde som tatovør, kommer min erfaring fra at tegne og male kunderne til gode idet, at jeg er meget rutineret. Denne rutine gør, at frihåndstegning falder mig meget naturligt. Af naturlighed skabes et flow i arbejdsprocessen. Et flow som er helt essentielt, når jeg arbejder med at tegne, male og tatovere med mål for, at det hver gang, skal være det allerfineste og allerbedste.

Jeg har tidligere arbejdet som freelance illustrator og farvelægger, været grafisk billedbehandler hos Nybroe Reklame ApS, og jeg været i lære som kunstmaler hos Oberoi Tarlochan.

 

 

 

 

Marc Nielsen

Jeg har altid brugt al min fritid på at tegne. Selv som dreng var jeg meget fascineret af at tegne, og jeg brugte derfor meget tid med hovedet bøjet over tegneblokken. Jeg synes, at det er ret vildt, at udfolde mig på papiret, og se hvor langt jeg rykker mig på kort tid.

Jeg har altid været meget kreativ, så ud over at tegne en masse, så har jeg brugt min fritid på, at male Warhammer, LEGO, samle modeller, dyrke min kærlighed til STAR WARS, og alt hvad der er tegneserierelateret.